Pensionstal de Tinkerberg

De TinkerBerg is een kleinschalige pensionstalling.   Zoals je begrijpt, we hebben graag tinkers op stal. Maar niemand wordt gediscrimineerd, andere pony’s en paarden zijn welkom. De max schofthoogte is wel 1.60mtr. Voor grotere paarden hebben we gewoon niet voldoende weideruimte.

Er wordt door iedereen zelf gemest, we werken met vlasstrooisel, en hebben een oppotsysteem.
Wij voeren s’ochtends rond half 9 en s’middags aan het eind van de dag rond 4 uur, kuilhooi en biks. Mocht je een 3e voerbeurt hooi willen, dan is dit ook bespreekbaar.

Mocht je hulp nodig hebben met mesten, dan willen wij dit ook doen tegen een vergoeding, dus is bespreekbaar.

In de zomer lopen de paarden dag en nacht op de wei. Meestal beginnen we met het op de wei zetten half april, bij goeie droge dagen, en dan bouwen we dit op van een uurtje, naar 2 uurtjes enz. totdat ze hele dagen op de wei kunnen. Ze blijven pas op de wei s’nachts als het zo’n 12 graden is. Maar heb je je paardje liever in de nacht binnen, dan kan dit natuurlijk ook. Alleen dan graag zelf binnen en weer buitenzetten, of onderling overleg.

In de wintermaanden gaan de paarden per dag, mits bij goed weer, een uurtje of 2/3 naar buiten. Even een frisse neus halen.

Er is ook een mogelijkheid voor het plaatsen van je trailer bij ons op het terrein, dit in overleg.

Dus, mocht je na het lezen van deze informatie, interesse hebben, neem gerust contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een rondleiding. De koffie staat klaar.

jim1

10608547_561237373998805_1454102848160972734_o